محمد رضا شوق الشعرا

سهم استان یزد از چادرملو چیست!؟
بنام یزد و اردکان و بهاباد! بکام ...!؟
میرمحمدی اردکانی چه برنامه ای برای چادرملو دارد!؟
چند درصد سهام شرکت پیمانکاری «آسفالت طوس» متعلق به یزدی ها و اردکانی ها و بهابادی ها می باشد!؟
مدیریت و راهبری چادرملو در دست مسئولان استان یزد است؟
بیش از دو هزار کارگر بیست سال است که تحت لوای شرکت های پیمانکاری، در استخراج معدن چادرملو فعال هستند و شبانه روز در بدترین شرایط تلاش می کنند تا از حجم این معادن خدادادی عظیم کاسته شود، و ثروت عده ای بیشتر و بیشتر گردد. سنگ های خام و اشعه داری که سوار بر کامیون های روباز گاه تا بندرگاه های خلیج فارس حمل می شود. سنگ های ارزشمندی که از عمق زمین بیرون آورده می شوند تا به تاراج برده شوند و اما:
هیئت مدیره شرکت معدنی چادرملو چه کسانی هستند؟ چگونه انتخاب شده اند و ماهیانه چقدر حقوق دریافت می کنند و ساکن کجا هستند و درآمدهای هنگفت معدن چادرملو کجا و چگونه هزینه می شود؟ و این سوالاتی است که هیچگاه نمایندگان مردم در مجلس از مسئولان نپرسیده اند؛ و مدیران و مسئولان استان نیز در پی آن نبوده اند.
شرکت «آسفالت طوس» پیمانکار بکارگیری نیروها و کارگران معدنکار می باشد، و این شرکت چگونه و در چه روندی برای کار انتخاب شده و مرکزش کجاست و اعضای هیئت مدیره و سهامداران آن چه کسانی می باشند و از بکارگیری دو هزار کارگر در این معدن چه استفاده هایی برده است و می برد!؟ مرکز این شرکت در اردکان است؟ در بهاباد است؟ در بافق است؟ در کدام شهر استان یزد است و چند درصد سهام آن متعلق به یزدی ها می باشد؟
چادرملو که فاصله اش تا بهاباد بسیار کمتر از اردکان است، اینک تابلوی اردکان را دارد، و اما نماینده قدرتمند اردکان و فرمانداری اردکان آیا توانسته اند از حق و حقوق اردکان و استان بخوبی دفاع کنند، و یا بخاطر چند ریال عوارض ناقابل از میلیاردها دلار گذشته اند؟
در مدیریت چادرملو، اردکان چه نقشی دارد و آیا تاریخ کوتاهی مدیران و مسئولان شهرستان اردکان را خواهد بخشید!؟
تبصره اول: چندی پیش، افخمی، فرماندار اسبق اردکان، در نشستی که داشتیم سربسته در رابطه با «چادرملو» چیزهایی گفت و اما آیا او در رابطه با چادرملو حاضر به «مصاحبه» و افشاگری خواهد شد!؟
تبصره دوم: ترکیب اعضای هيات مديره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو
محمود نوریان -   عضو هیات مدیره و مدیرعامل   -     شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات
سيد كامل تقوي نژاد -   عضو هیات مدیره  -     شرکت لیزینگ امید
هوشنگ عمراني -    نایب رییس هیات مدیره  -     شركت سرمايه گذاري سهام عدالت گلستان
محمد مسعود سميعي نژاد -   عضو هیات مدیره    -     فولاد مباركه اصفهان
محمد رضا خورسندي -    رئيس هيات مديره    -     شركت مديريت سرمايه گذاري اميد
تبصره سوم: سهامداران عمده شرکت معدنی و صنعتی چادرملو
شرکت سرمایه گذاری امید -   2,256,828,306  سهم   37.61  درصد
شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات-    983,668,021  سهم      16.39 درصد
فولاد مباركه -    623,786,561  سهم   10.4 درصد
كل سهامداران حقيقي و ساير سهامداران حقوقي     893,417,129 سهم    14.9 درصد
30 شركت سرمايه گذاري استاني (كانون سهامدار عدالت )    1,242,299,983 سهم    20.7  درصد
تبصره چهارم:درباره شركت معدني و صنعتي چادرملو
نوع شرکت:
شرکت سهامی عام
تاریخ تأسیس شرکت:
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در خرداد ماه 1371 تحت شماره 2257 در دفتر ثبت شرکتهای شهرستان یزد به ثبت رسیده است. سپس به موجب مصوبه مجمع عمومی فوق العاده مورخ 16/8/1377 مرکز شرکت به تهران منتقل و به شماره 145857 در اداره کل ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری تهران به ثبت رسیده است.
محل فعالیت شرکت:
دفتر مرکزی شرکت در تهران، خیابان ولیعصر بالاتر از ظفر، بلوار اسفندیار، پلاک 66 واقع است و شرکت فاقد شعبه می باشد. مجتمع معدنی و صنعتی چادرملو در استان یزد، 180 کیلومتری شمال شرقی شهر یزد، حاشیه کویر ساغند قرار دارد.
موضوع فعالیت شرکت:
موضوع فعالیت شرکت عبارتست از : اکتشاف و استخراج و بهره برداری از معادن سنگ آهن و تولید کنسانتره از آن و تولید گندله، تولید سنگ آهن (لامپ اور) تولید محصولات فولادی، نصب و راه اندازی و نگهداری و تعمیرات و بازرسی فنی سرویس تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز شرکت، خرید و تهیه انواع و اقسام ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات و مصالح مورد نیاز برای انجام موضوع فعالیت شرکت، انجام خدمات مهندسی، مشاوره، آموزش مدیریت و فراهم نمودن دانش فنـی از داخل و یا خـارج برای تحقق موضـوع فعالیت شرکت. مشارکت و سرمایه گذاری با اشخاص حقیقی و حقوقی و بانکها و موسسات اعتباری داخلی و خارجی در سایر شرکتها و طرحهای معدنی و صنعتی، انعقاد قراردادهای پیمانکاری به منظور ارائه خدمات فنی و مهندسی و بهره برداری از معادن و فرآوری آن و مبادرت به کلیه امور بازرگانی از قبیل خرید و فروش، صادرات و واردات و کلیه امور عملیاتی که به طور مستقیم و یا غیر مستقیم در جهت اجرای موضوع شرکت ضرورت داشته باشد. انتشار فروش اوراق قرضه و اوراق مشارکت وفق قوانین و مقررات مربوطه مشارکت و سرمایه گذاری در ایجاد شرکتهای جدید در داخل و خارج از کشور و هر نوع خرید و فروش سهام اوراق بهادار، اخذ تسهیلات مالی و خدماتی از بانکها و موسسات اعتباری غیر بانکی طبق قوانین و مقررات مربوطه، انجام هر نوع عملیات و معاملات که برای حصول به مقاصد شرکت ضروری باشد.
موسسین و صاحبان سهام شرکت:
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در شروع با سرمایه گذاری بانک سپه و شرکت ملی فولاد ایران تأسیس شد. در حال حاضر نیز سهامداران شرکت عبارتند از: شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات و سایر سهامداران بخش حقیقی و حقوقی.
سرمایه اولیه و تغییرات سرمایه شرکت:
طبق صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1/2/82 ارزش اسمی سهام از مبلغ 10.000 ریال به 1.000ریال کاهش و شخصیت حقوقی شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تغییر یافت. این تغییرات تحت شماره 17437 مورخ 7/5/82 دراداره ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری تهران به ثبت رسید.
درسال 1382 پس از انجام اقدامات لازم در جهت پذیرش سهام شرکت در بورس اوراق بهادار تهران، نهایتاً در تاریخ 12/7/82 بعنوان سیصد و پنجاه و ششمین شرکت پذیرفته شده در بورس در گروه "استخراج کانه های فلزی" با کد (13-10-01) و با نماد (کچاد) در فهـرست نرخهـای سازمـان بورس درج گـردید و مشخصـات آن بـر روی سایـت اینتـرنتـی www.irbourse.com قرار گرفته است، سایر اطلاعات تکمیلی در بخش امور سهام و مجامع قابل دسترس می باشد.

 اردکان آلوده ترین شهر استان می شود!؟

هدیه توسعه به اردکان!

 

 افزایش واحدهای صنعتی آلوده کننده، فضای سبز اردکان را نابود می کند

مدیرعامل انجمن دوستداران محیط زیست اردکان با اشاره به اینکه افزایش واحدهای صنعتی آلوده کننده ، فضای سبز اردکان را نابود می کند گفت: با ساخت کارخانه سیمان نیز این آلودگی دوچندان می شود .
ˈ علی سپهری اردکانی ˈ روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به پتاسیل صنعتی موجود در سطح شهرستان مسئولان امر ضمن توجه به ساخت کارخانجات صنعتی مختلف در پی گسترش فضای سبز باشند که این خود علاوه بر کمک به توسعه صنعتی شهرستان در زمینه پاک سازی هوای مناطق صنعتی موثر خواهد بود.
وی در ادامه اضافه کرد: شنیده شده است که درشمال اردکان قرار است کارخانه سیمان ساخته شود درست درمکانی که مزارع درختان پسته وظیفه تامین هوای پاک و پاک سازی هوای آلوده را برای مردم بر عهده دارند .
سپهری اردکانی گفت: در شهرستان اردکان کارخانجاتی نظیر شیشه ، فولاد ، اورانیوم و کاشی باعث الودگی هوای شهر می شوند وشهر ما ظرفیت اضافه شدن کارخانجاتی نظیر کارخانه سیمان بدون در نظر گرفتن مشکل آلودگی و خطرات ناشی از آن را ندارد.
مدیرعامل انجمن دوستداران محیط زیست اردکان با اشاره به اینکه گرد و خاک سیمان باعث خشک شدن درختان پسته می شود، تصریح کرد: در نظر داریم در کنار مزارع پسته ، پارک حیات وحش با کمک مسئولان و مردم بسازیم
سپهری اردکانی اظهار کرد: تنها فضای سبز شهرستان درختان پسته واقع در شمال اردکان است که به نوعی جنگل های کویری شهرستان به شمار می آیند و باید در حفظ آن کوشا باشیم.

مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید

 

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا